RólunkA mi együttműködésünk története nagyon egyszerű. Aki keres, az talál. Így az alapanyagtermelői oldal találkozott a feldolgozói oldallal. Ennek a találkozásnak az eredménye egy teljesen új lehetőség a biomassza kistérségi, 2. generációs BTL (biomass to liquid) irányába való, hatékony és jövőbe mutató felhasználása. A sida - BTL 2. generációs dízelüzemanyaggá alakítását KDV (katalitikus nyomásmentes depolimerizáció) eljárással, az így nyert biodízelt CHP (Combinated Heat and Power) decentralizált kiserőművekkel alakítjuk hő- és villamosenergiává! Jelenleg nem ismert ezeknél az eljárásoknál és ezek összekapcsolásánál hatékonyabb és környezetkímélőbb folyamat a zöldenergia termelésre.

Alapvető filozófiánk a zöldenergia-előállítás hatékony, környezetbarát módon.

Ugyanakkor nem nagy kunszt munkahelyeket teremteni. Az igazi mestermunka a munkahelyek hosszútávú megőrzése, amely a tevékenységünk alapvető jellemzője.

Fő célkitűzésünk az elégedettség. Úgy legyünk elégedettek, hogy a velünk dolgozók és a környezetünkben élők is elégedettek legyenek és Madách-ot idézve elmondhassuk: "A gép forog, az alkotó pihen."